Hernia diskale trajtohet!

Hernien diskale e ke lene mbas dore duke menduar qe nuk permiresohet, por nuk eshte keshtu. Bashke mund ta trajtojme hernien diskale me metodat me te njohura nderkombetare si McKenzi, DNS, terapia Posturale dhe terapia Manuale. Mos e neglizho pasi me vone do te kesh kufizime ne levizje. Eja te konsultohemi bashke dhe te ndjekim terapine e duhur. Perfito nga oferta aktuale me 50% zbritje per konsulten.
KONSULTA me ulje - 1,000 leke

Rezervo konsulten