Skolioza tek femijet permiresohet!

Skolioza tek femijet nuk duhet te neglizhohet sepse me rritjen e moshes perkeqesohet, shkakton dhimbje dhe kufizime ne levizje. Bashke mund ta trajtojme skoliozen me metodat me te njohura nderkombetare si Schroth, koncepti Spiraldynamik dhe DNS. Eja te konsultohemi bashke dhe te ndjekim terapine e duhur per femijen tend. Perfito nga oferta aktuale me 50% zbritje per konsulten.
Konsulta me ulje - 1,000 leke

Rezervo konsulten