Rezervo takimin me fizioterapisten.

Me poshte, vendos “Emrin dhe numrin e Telefonit“.

Sapo te marrim kontaktin tend, do tju kontaktojme menjehere per te caktuar diten dhe orarin e vizites.

Vizita kushton 2,000 leke dhe seanca kushton 2,500 leke.

Klinika ndodhet ne Tirane, prane Gjykates se rrethit te Tiranes, prane ish ekspozites shqiperia sot.