Ti nuk e di, por shume probleme te nofulles shkaktojne dhimbje koke, qafe, probleme me frymemarrjen dhe senozit. Problemet e nofulles jane lehtesisht te trajtueshme me terapi manuale, terapi posturala dhe terapi ushtrimore. Eja te konsultohemi bashke dhe te ndjekim terapine e duhur.

Na kontakto direkt, klikon ne WHATSAPP