Fizioterapi per Artikulacionin Temporomandibular

Ti nuk e di por problemet me nofullen shkaktojne dhimbje koke, qafe, probleme me frymemarrjen dhe senozit. Problemet e nofulles jane lehtesisht te trajtueshme me terapi manuale, terapi posturala dhe terapi ushtrimore. Eja te konsultohemi bashke dhe te ndjekim terapine e duhur. Perfito nga oferta aktuale me 50% zbritje per konsulten.
Konsulta me ulje - 1,000 leke

Rezervo konsulten